×
<< Vorige pagina

Diemen – Diemzigt

In juli 2017 is het appartementencomplex Diemzigt aan het Naarderzandpad te Diemen aan Brookland opgeleverd. Het complex bestaat uit 35 luxe appartementen.

 

Het complex is omringd door groen en ligt aan het einde van tramlijn 9. Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen en lekker op de fiets naar school of voetbal, je zit zo in de stad, het bos of de polder. Kortom het is een veilige groene en gezellige omgeving voor jong en oud.

 

DiemenDiemenDiemenDiemen

 

Het gebouw telt zes lagen: vijf woonlagen en een parkeergarage, inclusief privébergingen en gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond. Met afmetingen van 72 tot 120 m² beschikken de twee- en drie-kamerappartementen over een royaal woonoppervlak. Alle appartementen zijn voorzien van een ruime loggia of balkon op het zuiden, zodat de bewoners optimaal van het bijzondere uitzicht kunnen genieten.

De wanden zijn strak afgewerkt en de vloeren zijn voorzien van hoogwaardig PVC met houtmotief. Moderne radiatoren met een hoogwaardige cv-installatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De badkamer met douche is voorzien van stijlvol sanitair en een badkamermeubel met hoge kast.

 

DiemenDiemen

 

De keuken bevat luxe inbouwapparatuur van ATAG, waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser en magnetronoven.

 

Diemen

 

Oplevering van de appartementen

Mocht u geïnteresseerd zijn in het huren in één van de appartementen aan het Naarderzandpad te Diemen, dan kunt u contact opnemen Hoekstra en Van Eck via 020-6341332.

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2018 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.