×
<< Vorige pagina

Haarlem – De Poortwachter

In 2016 is appartementencomplex “De Poortwachter” in Haarlem opgeleverd. Het complex maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling “De Entree van Haarlem” en ligt langs de Boerhaavelaan ten zuiden van het Boerhaavebad in Haarlem. De Poortwachter bestaat uit 40 appartementen met een oppervlakte tussen 88 m² en 129 m². De wanden zijn strak afgewerkt en de vloeren zijn voorzien van hoogwaardig pvc met houtmotief. Moderne radiatoren met een hoogwaardige cv-installatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De badkamer met douche is voorzien van stijlvol sanitair en een badkamermeubel met hoge kast. De keuken bevat luxe inbouwapparatuur van ATAG, waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser en magnetronoven. De appartementen zijn allen voorzien van een ruim balkon op het zuiden.

 

De Poortwachter is ontworpen door de Amsterdamse architect Ronald Janssen en is gebouwd door Waal uit Vlaardingen.

 

HaarlemHaarlem

 

De Entree van Haarlem is dé nieuwe wijk van Haarlem. De naam zegt het al: u woont hier letterlijk op de drempel van de oude stad, maar wel lekker makkelijk aan de snelle invalswegen vanuit Schiphol/Hoofddorp en Amsterdam. De Entree is een prettige mix van hoog en laag, afwisselende gevels, gezinswoningen en appartementen, tuinen, balkons, serres en terrassen.

 

HaarlemHaarlem

 

De Entree is gerealiseerd tussen de Schipholweg en Boerhaavelaan in het zuidoosten van Haarlem. Deze nieuwe wijk heeft een ruime opzet met in totaal circa 600 woningen en wordt gecreëerd rondom een grote centrale waterpartij, omringd door recreatie- en groenvoorzieningen.

 

HaarlemHaarlem

 

Mocht u interesse hebben in het huren van een appartement kunt u contact opnemen met Hoekstra & Van Eck Haarlem via 023-5172610 of per mail: haarlem@hoekstraenvaneck.nl.

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2018 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.