×
<< Vorige pagina

Nieuw-Vennep – De Symfonie

In Nieuw-Vennep is in 2004 een nieuw winkelcentrum geopend “De Symfonie”. Dit project is onder meer ontwikkeld door Brookland. Het winkelcentrum met circa 18.000 m² winkelruimte bestaat uit een groot centraal plein, waarvandaan drie straten met winkels naar buiten lopen. In het midden van het winkelcentrum bevinden zich op een prominente plaats twee tapis roulants, die naar de eerste verdieping en de parkeergarage, waar ongeveer 470 auto’s kunnen parkeren, leiden. Op de eerste verdieping zijn naast Dirk van den Broek, ook Dirck III, Trekpleister, D-reizen en Brainwash gevestigd.

 

In ons winkelcomplex “De Symfonie” hebben wij nog enkele winkelunits te huur. Winkels die naast bovengenoemde winkels reeds in het winkelcentrum gevestigd zijn, zijn o.a.: Action, Blokker, Hema, Intertoys, Jumbo, Kruidvat, Sport2000, Hunkemöller, Nelson Schoenen, Scapino en Zeeman. Het winkelcentrum trekt zo’n 50.000 bezoekers per week.

 

Indien u interesse heeft in het huren van een winkelunit in dit winkelcentrum, dan kunt u contact opnemen met: www.mens.nl of telefonisch via 0252-419 135. Voor meer informatie klik hier.

 

Nieuw-VennepNieuw-VennepNieuw-Vennep

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2018 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.