×
<< Vorige pagina

Noordwijk – Hof van Noortwijck

Eind 2010 is in Noorwijk het Hof van Noortwijck opgeleverd. Dit project is door Brookland zelf ontwikkeld. Naast een grote supermarkt, die sinds de opening het paradepaardje van Dirk van den Broek is, bevinden zich diverse andere winkelketens in het pand. Het totale vloeroppervlak van de commerciële ruimtes overstijgt de 7.000 m². Daarnaast is er een groot aantal luxe woonappartementen ontwikkeld boven de winkelpanden.

 

Hof van Noortwijck Hof van Noortwijck Hof van Noortwijck

 

In het Hof van Noortwijck zijn nog diverse winkelunits te huur, variërend van 100 – 400 m². Deze panden zijn prominent gelegen in de aanlooproute naar de centrale passage. Het Hof van Noortwijck wordt wekelijks door meer dan 50.000 mensen bezocht en er is een parkeergarage voor circa 300 auto’s.

 

Winkels die reeds gevestigd zijn in het Hof van Noortwijck zijn: Dirk van den Broek, Dirck III, De Smaakwereld, Boekhandel Van der Meer, Frozen, D-reizen, Action, De Beweegschool, ING Bank, Hageraats Shoe-Inn, Dierenspeciaalzaak Noordwijk, Het Bloemenhof, Brainwash, Trekpleister, Mooi en Foto van Kampen.

Mocht u interesse hebben in één van deze winkelunits, dan kunt u contact opnemen met www.mens.nl of telefonisch via 0252-419 135. Voor meer informatie klik hier.

 

Hof van Noortwijck Hof van Noortwijck Hof van Noortwijck

 

Mocht u interesse hebben in het huren van één van de appartementen, dan kunt u contact opnemen met Heemborgh Makelaars in Sassenheim via: 0252-217 011 of per mail: sassenheim@heemborgh.nl.

 

Hof van Noortwijck

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2018 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.