×
<< Vorige pagina

Pijnacker – ’t Lint

Ter plaatse van de stationslocatie in Pijnacker is eind juli 2016 het appartementencomplex ’t Lint opgeleverd.

Het appartementencomplex bestaat uit 30 appartementen. De omvang van de appartementen varieert tussen de 80 en 90m² gebruiksoppervlakte. De appartementen hebben allen twee slaapkamers. Tevens zijn alle appartementen voorzien van een buitenruimte. Deze buitenruimte is  gunstig op het zuidwesten gelegen. Elk appartement heeft een bergruimte van minimaal vijf m². 

 

PijnackerPijnacker

 

Een modern vormgegeven appartementencomplex met een verrassend hoogwaardig afwerkniveau. In alle appartementen zijn de vloeren voorzien van hoogwaardig pvc met houtmotief. De badkamers zijn voorzien van hoogwaardig sanitair. De luxe keuken met composietaanrechtblad en betegelde achterwand bevat moderne inbouwapparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, vaatwasser en magnetronoven.

Het gebouw ligt met de galerijzijde aan het spoor, maar het is zo ontworpen dat in de appartementen de toch al stille lightrail niet wordt opgemerkt.

 

Momenteel zijn alle appartementen verhuurd, maar mocht u interesse hebben in het huren van een appartement kunt u contact opnemen met Max Makelaardij via 010-4224000 of per mail: info@maxmakelaardij.nl.

 

PijnackerPijnacker

 

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2018 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.