Welkom bij Brookland


Brookland is verantwoordelijk voor de projectontwikkeling en het beheer van winkelcentra en wooncomplexen van de familie Van den Broek. Wij verzorgen de aan- en verkoop van winkelpanden, woningcomplexen en bouwgronden en verhuren of verkopen op diverse locatie woningen aan particulieren.
Op deze site treft u een actueel overzicht van al onze projecten. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar uitbreiding in de vorm van nieuwe panden of complete winkelcentra. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan horen wij dat graag.

20
nov
2015

Haarlem poortwachterDe eerste huurovereenkomsten zijn getekend! De verhuur verloopt voorspoedig.  Voor meer informatie over de woningen kunt u contact opnemen met Hoekstra en Van Eck Makelaars te Haarlem.

04
nov
2015

Brookland logo

 

 

D-Winkels is 19 oktober 2015 verder gegaan onder de naam Brookland. Lees meer…

04
nov
2015

Voorschoten 03-11-2015Gisteren zijn de laatste damwanden getrokken aan de kant van de Schoolstraat uitgevoerd door Gebr. van ’t Hek Funderingstechnieken die vanaf het nieuw gebouwde kelderdek de damwanden heeft getrokken, dit ivm de beperkte werkruimte in de winkelstraat.

De werkzaamheden zijn allemaal goed verlopen onder begeleiding van gemeente Voorschoten en bouw- en woningtoezicht Ingenieursburo Maters en de Koning.  Lees meer…

18
okt
2015

Haarlem de EntreeWilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het nieuwbouwproject De Poortwachter in Haarlem, dan is er nu een Facebookpagina: https://www.facebook.com/nieuwbouwprojectdepoortwachter

30
sep
2015

Voorschoten kraanVoorschoten betonvloer 2 Vrijdag 25 september is het eerste gedeelte beton gestort voor de begane grond supermarkt en appartementen. De bouw vordert gestaag.

24
sep
2015

Pijnacker5

Pijnacker4

 

 

 

 

 

 

 

 

De 3e bouwlaag is geplaatst bij de appartementen in Pijnacker.