×
<< Vorige pagina

Gorinchem – De Kijkuit – Hoog Dalem

Brookland heeft een nieuw te bouwen appartementencomplex met 30 appartementen aangekocht van VOF Ooster-Linge2 (ontwikkelings-combinatie tussen AM B.V. en Heijmans Vastgoed B.V.) in het nieuwbouwproject De Kijkuit in plan Hoog Dalem te Gorinchem.

 

GorinchemGorinchem

 

Het appartementencomplex bestaat uit: 30 huurappartementen met een omvang tussen de circa 92 m² en 123 m² gbo, 30 bergingen, elk met een gemiddelde gbo van 5 m². Één parkeerplaats per appartement.

Dit alles is verdeeld over een begane grond en vijf verdiepingen.

 

Hoog Dalem ligt mooi in het groen tegen de weilanden van Gorinchem en vlakbij het water. Door de vele hagen, beplantingen, de knotwilgen, elzen en groene grasbermen is Hoog Dalem een plek waar stad en land elkaar ontmoeten.
Wonen, werken, winkelen. Hoog Dalem biedt het. Met scholen, kinderdagverblijf, winkels en zorgvoorzieningen op loop- en fietsafstand. Moet u verder weg? De snelweg ligt op een paar minuten rijden. U bent binnen 20 minuten op het station, elke 15 minuten vertrekt hier een trein.

 

Oplevering van de appartementen

Mocht u interesse hebben in het huren van één van de huurappartementen in Gorinchem, dan kunt u contact opnemen met Van der Brugge Makelaardij via mail: info@vanderbrugge.nl

Wilt u op de hoogte blijven en meer informatie van de appartementen De Kijkuit – Gorinchem, kijk dan op Facebook en like de pagina: Facebook – Appartementencomplex De Kijkuit – Gorinchem

Verwachte oplevering: medio Q3-2018

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2018 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.