×
<< Vorige pagina

Krimpen aan den IJssel – Prinsessenpark – Annette

Brookland heeft een nieuw te bouwen appartementencomplex met 29 huurappartementen in het centrum van Krimpen aan den IJssel aangekocht.

De gebiedsontwikkeling wordt gedaan door de Nederlandse Bouw Unie. Wij zijn zeer verheugd met de fraaie uitstraling van het door ons aangekochte complex, welke goed aansluit op onze visie voor de aankoop van vastgoed. Het complex is dicht gelegen bij voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer. Woongebouw Annette, genoemd naar de echtgenote van Prins Bernhard jr., bestaat uit vier woonlagen en huisvest 29 drie-kamerappartementen van 85 m2 met een comfortabel balkon van 8 m2. De appartementen op de begane grond beschikken over een fijne tuin op het zuiden of zuidwesten. Daarnaast is er zowel een berging in het appartement als op de begane grond.

 

Krimpen aan den IJssel

 

Oplevering van de appartementen

Mocht u interesse hebben in het huren van één van de appartementen in Krimpen aan den IJssel dan kunt u contact opnemen met Van Herk Makelaardij in Krimpen aan den IJssel via 0180-530000 of krimpen@vanherk.nl.

 

Wilt u op de hoogte blijven en meer informatie van de appartementen Prinsessenpark te Krimpen aan den IJssel, kijk dan op Facebook en like de pagina: Facebook-Krimpen ad IJssel – Prinsessenpark.

Verwachte oplevering: medio eind Q2/begin Q3-2018

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2018 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.