×
<< Vorige pagina

Schiedam – Broersveld

In het centrum van Schiedam heeft Brookland in 2012 een nieuw winkelpand gerealiseerd. In het nieuwe pand is Dirk van den Broek prominent op de begane grond gevestigd. Op de begane grond is ook een Trekpleister en een D-reizenvestiging. Tevens is er een inpandige laad- en losstraat gerealiseerd, zodat er geen overlast ondervonden wordt door de omgeving.

 

Op de eerste verdieping van het pand zijn negen drie-kamer huurappartementen gerealiseerd, variërend tussen 83 m² en 126 m² g.b.o.  Voor meer informatie betreffende de verhuur, kunt u contact opnemen met Ooms Makelaardij via 010-2730120.

 

SchiedamSchiedamSchiedam

 

Momenteel zijn wij bezig met een herontwikkeling om de winkelruimte op de eerste verdieping om te bouwen tot negen stadsappartementen variërend tussen ± 75 m² en 83 m². De appartementen zullen worden voorzien van grote terrassen en/of balkons. Door de hoogte van de raampartij en de vrije hoogte in de appartementen ervaart u een zeer luxe “urbangevoel”. Na realisatie zullen deze appartementen in de vrije sector worden verhuurd.

 

Schiedam

 

Oplevering van de appartementen

Mocht u interesse hebben in de reeds bestaande appartementen, kunt u contact opnemen met Ooms Makelaardij via 010-2730102 of per mail: schiedam@ooms.nl.

Mocht u interesse hebben in het huren van één van de nieuwe huurappartementen aan het Broersveld in Schiedam, dan kunt u uw gegevens kenbaar maken via de mail: info@brookland.nl.

Wij hebben nog geen exacte gegevens over huurprijzen of opleverdata, maar als uw gegevens bij ons bekend zijn, dan kunnen wij u t.z.t. daarover informeren.

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2017 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.