×

Wie zijn wij

Brookland is een familiebedrijf waar openheid, eerlijkheid en respect de bedrijfsvoering kenmerken. Bovendien zijn de lijnen binnen onze organisatie kort, waardoor we snel kunnen schakelen en beslissen.

 

Brookland houdt zich bezig met ontwikkelen, kopen en verkopen van nieuwe woon- winkelcomplexen. Wij richten ons op het beheren en verhuren van woningen en appartementen in de Randstad. Brookland beheert en is eindbelegger van een groot aantal winkelcentra, winkels, woningen en appartementsgebouwen.

 

Wat doen wij

Brookland is zowel financier als eindbelegger voor woon- winkelcomplexen. Naast het aankopen van nieuw complexen richten wij ons ook op de ontwikkeling en realisatie van nieuwe en bestaande woon- winkelcomplexen die meer te bieden hebben dan winkels alleen. Denk aan het onder één dak plaatsen van parkeergarages, woningen of kantoorfaciliteiten. Op het gebeid van architectuur wordt uiteraard passend in de omgeving, vaak gekozen voor een moderne uitstraling.

 

We onderzoeken de mogelijkheden en bemiddelt met betrokken partijen en hecht grote waarde aan zorgvuldig en constructief overleg met gemeentes, lagere overheden en bewoners, om de projectplanning zo soepel mogelijk te laten verlopen.

© Copyright 2011-2017 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.