×
<< Vorige pagina

Winkelruimte in Voorschoten

Recentelijk is het prachtige complex Deltaplein aan Brookland opgeleverd. Het complex omvat circa 2.500 m² winkelruimte, 61 huurappartementen en een parkeergarage met 115 parkeerplaatsen en is gelegen aan de kop van de Schoolstraat, midden in het gezellige centrum van Voorschoten. De winkels, zoals Dirk van den Broek, Blokker Intertoys, Kruidvat, Primera en een apotheek etc. bevinden zich letterlijk om de hoek.

 

Voorschoten

 

Voorschoten is een prachtig groen dorp tussen Den Haag, Leiden en Wassenaar. De bosrijke omgeving kenmerkt zich door talrijke landgoederen, buitenplaatsen en uitgestrekte veenweidegebieden omzoomd met bosschages. Heerlijk om te wandelen of om te fietsen. U waant zich haast in het Holland van vroeger.

 

Voorschoten

 

In dit prachtige complex te Voorschoten zijn nog twee units beschikbaar.

De beschikbare units zijn vanaf circa 80 m², waarbij ook mogelijkheden zijn om de units te koppelen, tot ongeveer 400 m².

 

Huurprijzen

Unit 6 – circa 213 m² – € 215,- per m², per jaar;

Unit 7 – circa 170 m² – € 215,- per m², per jaar.

 

Voorschoten

 

Indien u interesse heeft in één van genoemde winkelunits dan kunt u contact opnemen met de heer Jacques Groenewegen van Groenewegen vastgoedadvies via 06-5514 0006 of www.groenewegenvastgoedadvies.nl.

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2018 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.