×
<< Vorige pagina

Winkelunits Hof van Noortwijck (Noordwijk-Binnen)

Midden in de oude dorpskern, op een van de mooiste plekjes in Noordwijk Binnen, heeft Brookland een bijzonder grootschalig nieuwbouwproject gerealiseerd. Hof van Noortwijck. Het project bestaat uit de ontwikkeling van een winkelgebied met een vloeroppervlakte van ruim 7.000 m² commerciële ruimte en circa 70 luxueuze appartementen. Alle appartementen zijn reeds verhuurd. Opvallend zijn de moderne architectuur met de klassieke uitstraling, de inspringende gevels, de Franse balkons en het gebruik van verschillende soorten baksteen in natuurlijke kleuren.

 

NoordwijkNoordwijkNoordwijk

 

In het Hof van Noortwijck zijn nog drie winkelunits te huur variërend van 82 m² t/m 124 m². Deze panden zijn prominent gelegen in de aanlooproute naar de centrale passage. Het Hof van Noortwijck telt meer dan 50.000 bezoekers per week, er is een parkeergarage voor circa 300 auto’s.


Noordwijk

Kloosterplein 22 – winkelruimte 86 m² – vraagprijs € 17.500,- per jaar;


Noordwijk

Kerkstraat 17 – winkelruimte 124 m² – vraagprijs € 28.000,- per jaar;


Noordwijk

Kerkstraat 26d – winkelruimte 82 m² – vraagprijs € 18.450,- per jaar;

Ingang zowel via straatzijde als passage in winkelcentrum.


 

Winkels die reeds gevestigd zijn in het Hof van Noortwijck zijn: Dirk, Dirck III, De Smaakwereld, Boekhandel Van der Meer, Frozen, D-reizen, Action, De Beweegschool, ING Bank, Hageraats Shoe-Inn, Dierenspeciaalzaak Noordwijk, Het Bloemenhof, Brainwash, Trekpleister, Parfumerie Mooi en Foto Van Kampen.

Mocht u interesse hebben in één van deze winkelunits, dan kunt u contact opnemen met www.mens.nl of telefonisch via 0252-419 135.


Noordwijk

Heilige Geestweg 26 – horeca-unit ± 400 m² – vraagprijs € 165,- per m², per jaar.

Mocht u interesse hebben in het huren van deze horeca-unit, dan kunt u contact opnemen met Adhoc Horecamakelaars via: www.adhoc-horecamakelaars.nl of telefonisch via 0182-533355.

<< Vorige pagina

© Copyright 2011-2017 Brookland B.V. Alle rechten voorbehouden. Webdesign SpijkerOntwerp.